Η μόδα ξέρει από προσφορά!

1-3 Ιουλίου pop up store by Ratt στο Mediconcept Medical Health & Beauty Spa.

Ένα pop up store που συνδυάζει την ομορφιά, την κομψότητα, το design και την αγάπη!

H αγαπημένη σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλα, εκτός από τις υπέροχες συλλογές των πολυμορφικών δημιουργιών της, δεν είναι λίγες οι φορές που έδειξε έμπρακτα την αγάπη, την ευαισθησία και την προσφορά της, στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Όσες φορές της ζητήθηκε να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές επιδείξεις μόδας, έδωσε το παρόν της, πρόθυμα και με επαγγελματισμό. 

Η Ρίτα για ακόμα μια φορά τολμά μόνη της να διαθέσει τις δειγματικές της συλλογές σε τιμές κόστους, προκειμένου να προσφέρει τα καθαρά έσοδα σε άπορες οικογένειες που έχουν απευθυνθεί για βοήθεια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Κύπρου. 

Τετάρτη 1, Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιουλίου, η Ρίτα Αττάλα σας προσκαλεί να ανανεώσετε, τόσο την καλοκαιρινή σας, όσο και την χειμερινής σας γκαρνταρόμπα σε πολύ χαμηλές τιμές. 

Με σύνθημα «Μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας» σας περιμένουμε στην Δημοσθένη Σεβέρη 37, όπου το κέντρο MEDICONCEPT MEDICAL HEALTH & BEAUTY SPA προσφέρει αφιλοκερδώς τον χώρο του και συγχρόνως προσφέρει καταπληκτικές θεραπείες με 30% έκπτωση. Το design του pop up store by Ratt θα το διακοσμήσει η KIVOTOS LUXURY LIFESTYLE –VERSACE HOME όπου εκεί θα μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ της συλλογής.