Τα χέρια μας ίσως είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος τους σώματός μας σε χημικές ουσίες, ρύπους, κλπ. Συνεπώς στα χέρια μας εμφανίζονται ενωρίτερα τα σημάδια γήρανσης, τα οποία όμως μπορούμε να επιβραδύνουμε.

 

IMAGE HAND LIFT

Τα χέρια μας ίσως είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος τους σώματός μας σε χημικές ουσίες, ρύπους, κλπ. Συνεπώς στα χέρια μας εμφανίζονται ενωρίτερα τα σημάδια γήρανσης, τα οποία όμως μπορούμε να επιβραδύνουμε.

Η θεραπεία IMAGE HAND LIFT ανανεώνει το λιπώδη ιστό κάτω από την επιδερμίδα των χεριών, αναπλάθει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, κάνοντας τα χέρια να φαίνονται πιο υγιή, νεανικά και σφριγηλά. 

 

DERMAPEN

Η προηγμένη τεχνολογία του DERMAPEN βασίζεται στην τεχνική micro-needling, όπου πολλαπλές ακίδες εισχωρούν στην επιδερμίδα και

  • διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου
  • διεγείρουν τη διαδικασία αναδόμησης και ανάπλασης της επιδερμίδας

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η επούλωση χωρίς το σχηματισμό ουλών.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού προηγείται τοπική αναισθησία με κρέμα, ενώ μετά την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να απέχετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

FRACTIONAL RF μία επαναστατική θεραπεία

Φυσική νεότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας

Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα μας.  Το κολλαγόνο δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής.

Και εάν μπορούσαμε να αναγκάσουμε το σώμα μας να παράγει κολλαγόνο;

Μα η  θεραπεία µε Fractional RF διεγείρει ακριβώς αυτή τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

Το Fractional RF είναι όντως µία επαναστατική θεραπεία µε εντυπωσιακά αποτελέσματα, βασισμένη στην ικανότητα του οργανισμού μας να παράγει το κολλαγόνο, και μάλιστα είναι το µόνο που μπορεί µε ασφάλεια να περνά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, και να δημιουργεί έτσι τη φυσική παραγωγή συνεχώς νέου.

Έτσι στην περιοχή που εφαρμόζεται προκαλούμε αυτήν την τεχνητή αντίδραση. Πολλές μονωμένες μικροακίδες διεισδύουν στην κατώτερη στοιβάδα του δέρματος παράγοντας σε βάθος 0,5-2,00mm ενέργεια, θερμική διέγερση μέσω της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων. Αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια εντελώς ανεπηρέαστη (λόγω της μόνωσης που διαθέτουν).

Πρόκειται ίσως για την ποιο καινοτόμο θεραπεία που έχει να επιδείξει η κοσμητική δερματολογία στις μέρες μας.

Εκτός από το πρόσωπο εφαρμόζεται και στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και σε ουλές σε οποιοδήποτε σημείο του ανθρώπινου σώματος, σε αντίθεση με laser παλαιότερης γενιάς.

Η θεραπεία µε Fractional RF ενδείκνυται για ρυτίδες, ανοικτούς πόρους, ραγάδες, χαλάρωση του δέρματος, ακμή, ουλές, κτλ

Δεν αποφλοιώνει την επιδερμίδα και έτσι εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι, ενδείκνυται δε για όλους τους τύπους δέρματος και δεν εμποδίζει τη χρήση make up μετά τη θεραπεία.

Ασφαλή, με ελάχιστο πόνο για τον ασθενή, δεδομένου ότι είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, οικονομικά προσιτή, απευθύνεται σε περιοχές κάτω από την επιδερμίδα, προκαλώντας την φυσική νεότητα με την βιολογική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.

 

DF MACHINE
Το εξειδικευμένο μηχάνημα DFχαρίζει ένα όμορφο και νεανικό δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να υποστείτε πλαστική χειρουργική.

Με τη βοήθεια παλλόμενου ιονισμού και ηχητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας, επιτυγχάνονται δύο μέθοδοι αποτελεσματικής διείσδυσης:

  • Ιοντοφόρεση
  • Σονοφόρεση

οι οποίες

  • αυξάνουν το κολλαγόνο και την οξυγόνωση του δέρματος
  • ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος
  • μειώνουν τις δυσχρωμίες
  • υποβοηθούν την κυκλοφορία του αίματος

 

ΕΝΕΣΙΜΑ