Το MediConcept είναι ο καταλληλότερος χώρος τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες που αναζητούν ποιοτική και εξειδικευμένη προσωπική περιποίηση. Πρόκειται για ένα πολυδύναμο κέντρο που συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα τη ομορφιάς και τις ευεξίας. Θεραπείες για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά έχουν τη λύση για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας από μας αλλά και τη δύναμη να μας κάνουν να αισθανθούμε αναζωογονημένοι και πιο όμορφοι.

Στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της ιατρικής αισθητικής προσώπου, σώματος και μαλλιών. Στο MediConcept παρέχουμε επιστημονική διάγνωση κάθε ανάγκης του προσώπου ή του σώματός σας και με τις θεραπείες μας βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σας, με εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας επαγγελματιών: ιατρικό προσωπικό, αισθητικοί, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές και διαιτολόγους.

Μέσα από την 20ετή μας εμπειρία στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και ομορφιάς έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή μεγάλου αριθμού ασθενών μας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Διαθέτουμε έμπειρη και υψηλού επαγγελματισμού ομάδα η οποία ειδικεύεται στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής. Έχουμε δεσμευθεί προσφέροντας στους πελάτες μας τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα παγκοσμίως. Οι θεραπευτές μας είναι επαγγελματίες, με άδεια στους τομείς της ειδικότητάς τους, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και δεξιοτήτων προς όφελος των πελατών μας.

Ο χώρος μας εποπτεύεται από Ιατρό και καθοδηγείται από πάθος για την τελειότητα με στόχο το Medi Concept να είναι ένα μοναδικό Ιατρικό Κέντρο στο τομέα της Υγείας , Ευεξίας και Ομορφιάς.

  Medical Services
Θεραπείες Σώματος
  Beauty Services
Θεραπείες Προσώπου