THALGO EYE BAR CONCEPT

Μετά από ιατρική διάγνωση των αναγκών της περιοχής γύρω από τα μάτια, παρέχονται ειδικές θεραπείες που υποστηρίζονται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και συνδυάζουν

 • πίεση στους κροτάφους από ειδικά μπαλόνια
 • τοπική πίεση σε διάφορα σημεία γύρω από το μάτι
 • ελαφρά θερμότητα ανάμεσα στα φρύδια και σε όλη την περιοχή του ματιού
 • ελαφριές δονήσεις στην περιοχή του ματιού.

Η θεραπεία αυτή, αναλόγως της περίπτωσης, καταπολεμά

 • τα οιδήματα
 • τους μαύρους κύκλους
 • τις ρυτίδες
 • τη γήρανση

 

HYDRAFACIAL MD

Μια καινοτόμος μέθοδος ανανέωσης και ενυδάτωσης του δέρματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 • Χαρίζει πολύ εμφανή αποτελέσματα χωρίς την ανάγκη αποθεραπείας
 • Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο λεπτό γερασμένο δέρμα!
 • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, την ξηρότητα ή τη λιπαρότητα, τους φραγμένους πόρους, τη φωτογήρανση και τις υπερχρώσεις.

 

ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες. Το carboxytherapy είναι μία θεραπεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα της δερματολογίας, καθώς το εύρος των εφαρμογών της καλύπτει τόσο παθήσεις του δέρματος, όσο και των μαλλιών, καθώς και προβλήματα αισθητικής.

Γεννήθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας το 1932, όπου διαπιστώθηκε ότι όταν οι ασθενείς έκαναν μπάνιο σε νερά πλούσια σε διοξείδιο του άνθρακα, παρουσίαζαν ταχύτερη επούλωση των πληγών. Πλέον, στην Ευρώπη και την Αμερική εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των ραγάδων, της κυτταρίτιδας, των υπερτροφικών ουλών, των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων, αλλά και της αλωπεκίας.

Το carboxytherapy επωφελείται επί της ουσίας μιας φυσιολογικής διαδικασίας του οργανισμού: τη χρήση οξυγόνου για την αποβολή διοξειδίου του άνθρακα. Χορηγούνται λοιπόν στα σημεία του προβλήματος ακίνδυνες δόσεις διοξειδίου του άνθρακα, με στόχο την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή, καθώς το αίμα είναι ο φορέας του οξυγόνου. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων στα επίμαχα σημεία, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διοξείδιο του άνθρακα – σε αντίθεση με το μονοξείδιο – δεν είναι τοξικό για τον οργανισμό. Τον βάζει μονάχα στη διαδικασία να αυξήσει τη ροή του οξυγόνου στέλνοντας ερυθρά αιμοσφαίρια για να «συλλάβουν» τα περίσσια μόρια CO2 και να τα μεταφέρουν στους πνεύμονες προκειμένου να αποβληθούν με τις επόμενες εκπνοές. Καθώς λοιπόν η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, οι ουλές, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, οι ρυτίδες και οι ραγάδες ευθύνονται εν μέρει στην κακή κυκλοφορία του αίματος, η υποδόρια χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα αποτελεί μία πέρα για πέρα φυσική θεραπεία.

Ανασχηματισμός του κολλαγόνου επιτυγχάνεται και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα το διοξείδιο του άνθρακα συμβάλλει και στη διάσπαση των λιπωδών κυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος και εντείνουν την αντιαισθητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού». Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, καθώς μία μικρή δόση διοξειδίου του άνθρακα στο κάτω βλέφαρο τονώνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή, βελτιώνει το δίκτυο των τριχοειδών αγγείων, αντικαθιστά το μελανό χρώμα με έναν πιο υγιή ροζ τόνο και προσφέρει έτσι ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Πιο ξεκούραστη, φρέσκια και νεανική εμφανίζεται η επιδερμίδα και στα σημεία όπου χορηγείται διοξείδιο του άνθρακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και τα βαθύτερα σημάδια του χρόνου. Το carboxytherapy χρησιμοποιείται ακόμα και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Οι υποδόριες ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα προκαλούν αγγειοδιαστολή (δηλαδή άνοιγμα των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων), που επιτρέπει την ενισχυμένη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής με αποτέλεσμα να σταθεροποιείται η τριχόπτωση και να ευνοείται η τριχοφυΐα.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια της εν λόγω θεραπείας, δεν υπάρχει κανένας γνωστός κίνδυνος που να έχει συνδεθεί με τη χρήση του carboxytherapy. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια για τη διευκόλυνση ενδοσκοπικών επεμβάσεων στην κοιλιακή χώρα, ενώ εγχέονται και απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος από επεμβατικούς καρδιολόγους στο πλαίσιο συγκεκριμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων.

Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά, ο ασθενής νιώθει μονάχα μία ελαφρά πίεση στην περιοχή, και μοναδική πιθανή παρενέργεια είναι η εμφάνιση μικρού μώλωπα στο σημείο της ένεσης. Σε γενικές γραμμές, απαιτούνται από τέσσερις έως δώδεκα θεραπείες ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος, ενώ συχνά συστήνονται και μερικές επαναληπτικές συνεδρίες ανά εξάμηνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων. Άλλωστε η αιώνια νιότη δεν μπορεί να επιτευχθεί εν μία νυκτί!

 

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ PLEXR

Μια νέα μέθοδος βλεφαροπλαστικής χωρίς τομές, αναισθητικές βελόνες, ράμματα, πόνο και χειρουργικές αίθουσες ήρθε να βελτιώσει τα μάτια σας.

Η πάροδος του χρόνου προκαλεί στους περισσότερους ανθρώπους μια χαλάρωση του δέρματος στα πάνω αλλά και κάτω βλέφαρα με συνέπεια να δείχνει το βλέμμα τους κουρασμένο και γερασμένο. 

Ο κλασικός τρόπος διόρθωσης είναι η χειρουργική βλεφαροπλαστική. Πολλοί την αποφεύγουν είτε επειδή φοβούνται την γενική ή τοπική αναισθησία και τις βελόνες, την χειρουργική αίθουσα, τις πιθανές επιπλοκές της επέμβασης όπως αιμορραγίες, εκχυμώσεις, υπερτροφικές ουλές, ασυμμετρική διόρθωση, λαγόφθαλμο, εντρόπιο ή εκτρόπιο στα κάτω βλέφαρα. 

Η νέα μέθοδος μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής με την τεχνολογία Plexr έρχεται να δώσει λύση και να ελαχιστοποιήσει τις αναστολές και τους φόβους όσων θέλουν να διορθώσουν το πρόβλημα της βλεφαροχάλασης. 

Το Plexr κάνει χρήση της τέταρτης κατάστασης της ύλης: το Plasma. Το Plexr είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ευρώπη για την ιατρική.  Το Plexr χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.

Η τεχνική είναι δυναμική καθότι επιτρέπεται ο ασθενής να ανοιγοκλείνει τα μάτια κατά την διάρκεια της διόρθωσης ώστε να εντοπισθεί η πτυχή του δέρματος και να σμιλευθεί. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω εξάχνωσης των νεκρών κερατινοκυττάρων. Η τεχνολογία plexr χρησιμοποιείται για την δημιουργία μικρών spots των 500μm τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν την βασικά μεβράνη, χωρίς να προκαλούν αιμορραγία, νέκρωση στου διπλανούς ιστούς, χωρίς υπερδιόρθωση ή άλλες παρενέργειες. 

Η διαδικασία είναι μια σταδιακή ήπια διόρθωση της χαλάρωσης η οποία επιτυγχάνεται σε τρείς συνήθως συνεδρίες ανά μήνα ώστε να μην υπάρχει έντονη διαφορά στο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή γίνεται σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά αφού έχει εφαρμοστεί στην περιοχή αναισθητική κρέμα EMLA. H διόρθωση αφορά συνήθως και τα δύο βλέφαρα στην ίδια συνεδρία. Ο ασθενής μπορεί να γυρίσει από την επόμενη μέρα στις δραστηριότητές του. Για την κάλυψη των σημαδιών, χρησιμοποιείται ένα καλυπτικό makeup. Τα μικρά μαύρα σημάδια από τα spot του plexr υποχωρούν μόνα τους (δεν πρέπει να τα τρίψουμε ή αφαιρέσουμε) σε λίγες μέρες και στην θέση τους παραμένει μια κόκκινη περιοχή η οποία σταδιακά υποχωρεί. Το οίδημα που προκαλείται από την διαδικασία είναι πολύ ήπιο και υποχωρεί σε περίπου δύο ημέρες. Παρενέργειες δεν υπάρχουν

 

ΕΝΕΣΙΜΑ